Startpagina

RevitaSleep

Kalmerende werking versterkt door lactium, magnesium, vitamine B6 en zink

Koop dit product

RevitaSleep

RevitaSleep maakt het gemakkelijker om in slaap te vallen en helpt de slaapkwaliteit te verbeteren

Citroenmelisse-extract maakt het gemakkelijker om in slaap te vallen en verbetert de slaapkwaliteit. Magnesium en vitamine B6 dragen bij aan het verminderen van vermoeidheid en het goed functioneren van het zenuwstelsel. Zink draagt ​​bij aan het goed functioneren van de cognitieve functie. Lactium®(1) is een gepatenteerd melkeiwithydrolysaat, het resultaat van 10 jaar onderzoek.

 

Grondstoffen :

Citroenbalsem

Door de hele keten, van teelt tot productie en tot aan de apotheek, ontwikkelt Laboratorium Pierre Fabre verantwoorde en respectvolle producten. De planten die zijn geselecteerd voor de productie van citroenmelisse-extract in RevitaSleep voldoen aan veeleisende kwaliteitscriteria:

· Botanische conformiteit en identificatie: variëteit, oorsprong, enz.

· Afwezigheid van verontreinigingen: vreemde elementen, zware metalen, residuen van bestrijdingsmiddelen

 

Lactium®

Lactium® is het resultaat van 10 jaar onderzoek en is een natuurlijk bestanddeel afgeleid van melkeiwit met kalmerende en anti-stress effecten. De doeltreffendheid ervan is bewezen: studies hebben een significante verbetering aangetoond van symptomen die verband houden met stress vs. Placebo(2)

 

(1) https://www.lactium.fr/decouvrez-lactium/

(2) JH Kim et al. Werkzaamheid van α1-caseïnehydrolysaat op stressgerelateerde symptomen bij vrouwen, European Journal of Clinical Nutrition (2007) 61, 536-541

Dosering:


Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

202000016

Onze artikelen

Zie alle artikelen

Onze e-retailers

Farmaline

- Revita Energy

- Revita Immunity

- Revita Stress

- Revita Sleep

Newpharma

- Revita Energy

- Revita Immunity

- Revita Stress

- Revita Sleep

Nos autres produits

Accueil

RevitaStress

RevitaStress is een voedingssupplement dat, dankzij Rhodiola-extract, bekend staat om de weerstand tegen tijdelijke stress te bevorderen tijdens een moeilijke periode die verband houdt met professioneel of persoonlijk overwerk of fysieke inspanning. Het draagt bij aan een optimale intellectuele activiteit. De unieke formule die Rhodiola, Lactium®, mariene magnesium, vitamine B6 en zink combineert, stelt consumenten in staat om de controle over hun dagen terug te krijgen.

Meer informatie
Accueil

RevitaEnergy

Revita Energy is de oplossing voor een snelle energievoorziening wanneer u deze nodig heeft. De originele formule op basis van vitaminen, magnesium en dextrose stelt u in staat om energie terug te winnen tijdens fysieke of intellectuele inspanning.

Meer informatie
Accueil

RevitaImmunity

RevitaImmunity is een voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van vitaliteit en de goede werking van de afweer. Het is een innovatieve formule die plantenextracten (vlierbessen en ginseng) combineert, een soort melkzuurfermenten (Lactobacillus Rhamnosus), vitaminen en mineralen.

Meer informatie

Heb je slaaptekort?

Doe de test om uw slaaptekort te beoordelen.

Neem contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

* Verplicht veld
Startpagina